Volvo S60 i XC60 Limited Edition s popustom i do 7.000 evra

24.02.2014.
Volvo XC60

Volvo XC60

Posredstvom svog ovlašćenog prodavca i servisera, kompanije Grand Motors, Volvo nudi ograničenu količinu automobila S60 i XC60 iz posebnih, izuzetno opremljenih serija Limited Edition. Recimo, na popisu dodatne opreme modela S60 su novi informacioni Sensus Connect sistem, instrument tabla u digitalnoj tehnologiji sa aktivnim TFT ekranom od 7 inča, tempomat, audio kontrole na upavljaču, zadnji senzori za parkiranje, aluminijumski naplaci od 16 inča. Sve to i još mnogo drugog od opreme, u vozilu s dizel motorom D3 od 136 KS, sa 380 Nm maksimalnog obrtnog momenta i manuelnim šestostepenim menjačem nudi se po neponovljivoj ceni od 29.900 evra (sa svim dažbinama, u dinarskoj protivvrednosti). Ušteda za taj modeel iznosi više od 4.000 evra.

U svakom pogledu, izuzetno je atraktivan i XC60 AWD Limited Edition, koji je dodatno opremljen Business Navigation Sensus Connect sistemom, instrument tablom u digitalnoj tehnologiji sa aktivnim TFT ekranom od 7 inča, bi-ksenom „aktivnim“ svetlima („prate“ pomeranje upravljača i bolje osvetljavaju kolovoz u krivinama), senzorima za parkiranje i aluminijumskim naplacima od 17 inča. Ovako opremljen automobil, sa pogonom na sva četiri točka, pokreće novi D4 dizel motor od 181 KS, 420 Nm uparen sa manuelnim šetostepenim menjačem. Nudi se, takođe po neponovljivoj ceni od 39.900 evra.

„Osim uštede i do 7.000 evra, koja se ostvaruje kupovinom ograničene količine ovih modela, kupci dobijaju i četvorogodišnju garanciju, kao i brojne bezbednosne sisteme, jer je bezbednost vozača i putnika jedna od najvažnijih karakteristika čuvenih švedskih automobila“, podseća direktor prodaje Volvo automobila u Grand Motorsu, Milan Arsić.