Warning: Undefined variable $user in /home/epress/public_html/auto-info.rs/wp-content/themes/wp-autoinfo-v1/functions.php on line 126

Warning: Undefined variable $user in /home/epress/public_html/auto-info.rs/wp-content/themes/wp-autoinfo-v1/functions.php on line 126

Srpske “srebrne” rukometašice posetile fabriku FAS

26.03.2014.

SOS_9334Srpska seniorska ženska rukometna reprezentacija, koja je osvojila srebrnu medalju na Svetskom prvenstvu održanom u Srbiji krajem decembra prošle godine, posetila je 26. marta fabriku kompanije FIAT Automobili Srbija (FAS) u Kragujevcu. Srpske “srebrne” rukometašice i članovi stručnog štaba reprezentacije imali su jedinstvenu priliku da se bliže upoznaju sa radom jednog od najmodernijih FIAT-ovih proizvodnih pogona u svetu, ali i da saznaju zanimljivosti u vezi sa popularnim modelom automobila FIAT 500L koji se proizvodi u Kragujevcu.

 

“Velika nam je čast i zadovoljstvo što smo danas mogli da ugostimo naše najbolje rukometašice ovde u Kragujevcu. Kao lider u srpskoj automobilskoj industriji i društveno odgovorna kompanija, FAS pruža snažnu podršku srpskom sportu i našim sportistima – njih i nas povezuje želja da ostvarimo vrhunske rezultate u svojim oblastima i da na najbolji mogući način predstavljamo Srbiju u svetu”, rekao je Francesco Ciancia, direktor fabrike FAS-a i dodao da je “…uveren da će se sa podrškom nastaviti i u godinama koje dolaze, kako bi Srbija imala još mnogo šampiona koji će dostojno reprezentovati državu i donositi radost svojim navijačima.”

 

SOS_9353U martu prošle godine kompanija FIAT Automobili Srbija potpisala je ugovor o sponzorstvu sa Olimpijskim komitetom Srbije, i tako postala prva članica sponzorskog pula „MI SMO TIM RIO 2016“, u pripremama za sledeću Olimpijadu, koja će se održati u brazilskom gradu Rio de Žaneiru 2016. godine. Prema ugovoru, sportisti koji u individualnim sportovima osvoje zlatnu medalju na igrama u Riju 2016, od FAS-a će na poklon dobiti Fiat 500L, dok će timovi koji dođu do zlatnog olimpijskog odličja osvojeni automobil pokloniti svom savezu.