Ford Fiesta za manje od 115 evra mesečno

22.06.2014.

Ford B-MAXU saradnji sa Unicredit Leasingom, Grand Motors u svojoj prodajno-servisnoj mreži u Beogradu, Novom Sadu, Subotici i Nišu, od sredine juna kupcima Fordovih automobila nudi atraktivne uslove finansiranja, s mesečnim ratama koje su primerene aktuelnoj prosečno platežnoj sposobnosti.

„Za sve modele uslovi finansiranja su identični: najmanje učešće od 20 odsto, rok otplate 60 meseci, subvencionisana kamata od 3,49 odsto – niža od svih tržišnih“, kaže direktor brenda Ford u Grand Motorsu, Minja Bolesnikov. „Uz posebne napore, nove Fordove automobile sada smo učinili dostupnijim prosečno platežnom kupcu. Recimo, ako se kupac opredeli za Fiestu s cenom od 8.990 evra (u dinarskoj protivvrednosti, sa svim dažbinama), i pri prvom plaćanju uplati 2.901,70 evra (u tu sumu su uračunati učešće, PDV, trošak obrade zahteva i PDV na kamatu), mesečna rata tokom pet godina iznosi 114,45 evra, naravno u dinarima.“

Sve traženiji Ford B-MAX, s cenom od 10.990 evra, u aranžmanu s Unicredit Leasingom, uz prvo plaćanje od 3.547,22 evra (učešće, PDV, trošak obrade zahteva, PDV na kamatu), nudi se s mesečnom ratom od 139,91 evra. Za Ford Focus s cenom od 12.990 „matematika“ je takođe atraktivna: prvo plaćanje (učešće, PDV, trošak obrade zahteva, PDV na kamatu) 4.192,86 evra, mesečna rata 165,38 evra.

U Grand Motorsu podsećaju da i dalje važe dosadašnje pogodnosti pri kupovini Fordovih automobila: staro-za-novo (procenjena vrednost vozila računa se kao učešće pri kupovini novog), kao i mogućnost kreditiranja u vrednosti do 7.000 evra bez kamate.

Sva vozila koja se nude u ovim aranžmanima se mogu voziti odmah po obavljanju finansijskih formalnosti, a ako se kupac odluči za posebno opremljenu verziju garantuju se kratki rokovi isporuke. Nije naodmet znati da za Fordova vozila Grand Motors daje petogodišnju produženu garanciju.