N. Minić iz Toyote Čačak najbolji servisni prijemnik

14.06.2014.

Toyota Skills_2Usluga prijema u servis je veoma važan trenutak u periodu posedovanja automobila za svakog vlasnika, a da bi njen kvalitet bio što bolji, regionalni centar Toyota Adria je ove godine organizovao je Toyota Adria Skills Grand Prix, takmičenje za servisne prijemnike svih ovlašćenih Toyota partnera sa teritorija koje pokriva – iz Slovenije, Hrvatske, Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine. Takmičenje je održano krajem maja , u ovlašćenom Toyota prodajno-servisnom centru Efel Motors u Podgorici.

 

Toyota Skills_1Za finale, nakon predtakmičenja koje je obavljeno preko Interneta, plasiralo se devet servisnih prijemnika, od ukupno prijavljenih 75 iz čitavog  regiona. Predstavnici Toyotinih partnera iz Srbije su bili najuspešniji na ovom takmičenju. Nebojša Minić iz Toyote Čačak (TECHNO MK AUTO d.o.o.) je osvojio prvo mesto, a Bojana Rakić iz Toyota Centra Beograd, plasirala se na treće mesto.

 

Pobedniku, Nebojši Miniću je, osim titule najboljeg u regionu, pripalo i nagradno putovanje u Japan, gde će na jesen imati prilike za susrete sa pobednicima svih država u kojima Toyota prodaje svoje automobile.