Suzuki Swift samo za najbrže

10.06.2014.

Samo najbrži kupci imaju privilegiju da jedan od najpopularnijih modela Suzukija u Srbiji – Swift, nabave po izuzetno povoljnoj ceni – od 9.990 evra (u dinarskoj protivvrednosti sa svim dažbinama), koliko treba platiti za verziju 1.2 GLX AC. Uvoznik, prodavac i serviser Suzukija, beogradski Euro Sumar, saopštava da su raspložive količine ove verzije Swifta veoma ograničene.

Podsećamo da je ovaj automobil opremljen motorom od 94 KS, da je u cenu uračunata i metalik boja, a da se u pomenutom paketu opreme između ostalog, nalaze klima-uređaj, ABS, elektronska distribucija kočione sile (EBD), pomoć pri naglom kočenju (BAS), elektronski program za kontrolu stabilnosti (ESP), elektronska kontrola proklizavanja (TCS), sedam vazdušnih jastuka, servo, multifunkcionalni kožom obložen volan podesiv po visini, radio CD MP3/WMA, šest zvučnika, putni računar, centralna brava, daljinski ključ, kodirani ključ sa imobilajzerom, elektropodizači prednjih prozora, elektropodesivi retrovizori sa grejačima itd.

Po istoj ceni još se nudi i SX4 1.6 GLX AC s motorom od 120 “konja”. Istovremeno, S-Cross SX4, koji u poslednje vreme pobuđuje sve veću pažnju potencijalnih kupaca, još se nudi sa sajamskim popustom od 1.000 evra, pa najjeftinija verzija 1.6 Basic može da se kupi već za 12.990 evra sa PDV-om.

Osim gotovinskog plaćanja, uvoznik, beogradska kompanija Euro Sumar, nudi i dugoročno finansiranje kupovine vozila uz povoljne uslove i prihvatljive kamatne stope.