Avtonova Kab zvanični uvoznik Citroena za Srbiju

04.07.2014.

Do srpskih kupaca, Citroenovi automobili ubuduće će stizati zahvaljujući makedonskoj kompaniji Avtnova Kab,ekskluzivnom uvozniku i distributeru ovih vozila za ovdašnje tržište. Avtnova Kab se 10 godina bavi ovim poslom u Makedoniji, a sada je proširila poslovanje i na teritoriju Srbije i Crne Gore. To praktično znači da se posle dužeg perioda minimalnih aktivnosti Citroena kod nas ovaj proizvođač  vraća „na velika vrata“ na naše tržište.

U ponudi je kompletna gama, a već na startu organizovana je i posebna prodajna akcija za pojedine modele – za dizel verzije C3 i C4 sa cenama koje su približne benzinskim varijantama. Konkretnije, C3 HDi 70 koji, između ostalog, ima klima uređaj, bezbednosni paket, limitator brzine, elektro paket, putni računar, LED dnevna svetla, radio CD MP3 sa 4 zvučnika, nudi se za 12.990 evra sa PDV-om. Bogato opremljeni C4 HDi 92, uz koga kupci na poklon dobijaju svetla za maglu sa funkcijom osvetljavanja pri skretanju i radio CD MP3 vrhunskih muzičkih performansi, prodaje se za 14.490 evra sa PDV-om (u dinarkoj protivvrednosti).

Novi uvoznik već sada najavljuje i jesenje servisne akcije ali i dolazak novog Citroenovog aduta C-Cactus koji je upravo ovih dana stigao na evropske puteve.