Opel Astra Selection od 12.900, Insignia od 16.600 evra

09.07.2014.

Opel-Astra-288952-medium Za one koji se tokom letnjih meseci odluče za kupovinu novih automobila, u mreži svojih prodajno-servisnih partnera u Srbiji Opel nudi dva poznata modela po atraktivnijim cenama od dosadašnjih. Astra Selection sa benzinskim motorom od 1,4 litra (100 KS) sada je dostupna već od 12.900 evra, u dinarskoj protivvrednosti, sa svim dažbinama.

Standardna oprema Selection, između ostalog, podrazumeva klima uređaj sa filterom čestica, radio CD 300 MP3 sa trostrukim info ekranom, elektro podesivi retrovizori sa grejačima, ručke na vratima u boji karoserije, hromirana prednja svetla, električne podizače prednjih stakala, električno daljinsko zaključavanje vrata, servo upravljanje osetljivo na brzinu, ABS, ESP, sklopivi pod u prtljažniku (Sports Tourer), prednje i bočne vazdušne jastuke.

Opel-Insignia-287770Insignia Base, takođe sa benzinskim motorom ali od 1,8 litara (140 KS) trenutno se nudi već za 16.600 evra. U standardnoj opremi Base su, između ostalog, klima uređaj, radio CD300 sa trostrukim info ekranom, prednje (vozač i suvozač), bočne i zavesaste vazdušne jastuke, električno podešavanje visine sedišta na strani vozača, prednje električne podizače stakala, elektro podesive retrovizori sa grejačima, daljinsko zaključavanje vrata, putni računar, naslon za ruke (napred), ABS, ESP, zatamnjena stakla, daljinsko otvaranje vrata prtljažnika (u verziji sa četvora vrata).

Ova promotivna ponuda traje do 30. septembra.

/pr-zs/