Proslavljen prvi rođendan EKO smile kluba

15.07.2014.

U prisustvu brojnih gostiju, partnera programa, medija i istaknutih ličnosti, nedavno je proslavljen prvi rođendan Eko smile klubakoji je oformila kompanija EKO Serbia. Podsećamo, EKO Smile klub  je program koji nagrađuje vernost potrošača, tako što prilikom svake kupovine dobijaju bodove na Smile kartici. Sakupljeni bodovi mogu se zameniti za jedan od 150 poklona iz Smile kataloga, kreiranog u saradnji sa više od 30 partnera programa. Svaka kupovina donosi bodove, a oni su važeći čak tri godine. Inače, danas EKO Smile klub ima više od 250.000 članova. OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Na dan slavlja, EKO Smile klub doneo je osmehe i na lica onih kojima trenutno potrebna pomoć prijatelja i zajednice, pa su tako generalni direktor EKO Serbia, Goran Dejanović i direktor internacionalnih operacija, Petros Karalis, uručili pomoć za četiri institucije.

Osnovnoj školi ”Jefimija” iz Obrenovca dodeljena je donacija u iznosu od 50.000 evra za rekonstrukciju i popravku štete nastale u vremenskim nepogodama u Obrenovcu, a uručene su još tri donacije za domove za decu bez roditeljskog staranja i decu ometenu u razvoju i to u vidu goriva, opreme za rad i robe partnera Smile programa u iznosu od 1.000.000 dinara.