Popusti za Suzuki S-Cross i SX4 i tokom septembra

05.09.2014.

SX4 S-CROSS (17)_naslI tokom septembra jedan od traženijih Suzukijevih automobila na našem tržištu – S-Cross, nudi se po promotivnoj ceni, koja za verziju sa Basic opremom iznosi 12.990 evra. Iz Euro Sumara, uvoznika Suzukijevih automobila za Srbiju saopštavaju da se produžetak letnje akcije odnosi i na verzije ovog modela sa prednjim pogonom i opremom Comfort, koja trenutno košta 14.590, kao i na isto vozilo sa opremom Premium, koje se prodaje za 15.890 evra, u dinarskoj protivvrednosti (sa svim dažbinama).
Produženom akcijom je obuhvaćen i S-Cross sa dizel motorom i pogonom na prednje točkove, koji se može kupiti po ceni od 17.990 evra.
Uvoznik i prodavac Suzukijevih automobila podseća i da S-Cross sa štedljivim benzinskim motorom, Premium opremom i Suzuki All Grip pogonom, koji košta 17.590 evra, nudi idealan odnos cene, performansi i kvaliteta.
Iz Euro Sumara podsećaju da se model SX4 još samo tokom septembra nudi po sniženim akcijskim cenama i u ograničenoj količini – dok vozila ima na lageru. Pored izuzetno privlačne ponude verzije SX4 1.6 GLX 2WD za 9.990 evra, uvoznik je pripremio još jednu “najbolju kupovinu”: SX4 NAVI sa izuzetnim pogonom na sva četiri točka i-AWD i najbogatijom opremom, koji se nudi po ceni od 13.290 evra. U ovu cenu je uključena i metalik boja.
Svi modeli koji se tokom septembara nude s akcijskim cenama su odmah raspoloživi za preuzimanje. Kupcima Suzukijevih automobila Euro Sumar nudi i mogućnost da im kredit za novi automobil bude odobren u prodajnom salonu, bez odlaska u banku. Takođe, svim zainteresovanim je omogućeno da obave kraću test vožnju većine Suzuki modela koji se nude na našem tržištu.