Akcijske cene sitroena C3 i C4

30.10.2014.

C3 aAtraktivni Sitroenovi modeli C3 i C4, dobili su nove, akcijske cene. Uvoznik i prodavac, kompanija Avtonova KAB, za pomenute modele koji se već nalaze na lageru, odobrava posebne popuste. Tako se „C3 1.0 VTi68“ koji u paketu opreme „atrakšn“, između ostalog, ima klima-uređaj, šest vazdušnih jastuka, daljinsko centralno zaključavanje, elektropodizače prednjih stakala, tempomat, radio CD MP3, svetla za maglu, LED dnevna svetla, brave i retrovizore u boji vozila i tako dalje, nudi po ceni od 9.990 evra sa PDV-om, odnosno za 1.500 evra manje od zvanične cene. Inače, ovaj automobil pokreće benzinski motor od 68 KS, koji prosečno troši 4,3 litra goriva na 100 pređenih kilometara.

Još veću uštedu ostvariće oni koji se odluče za model „C4 1.4 Vti 95“ – čak 2.000 evra. Naime, upravo za toliko je akcijska cena ovog vozila niža od zvanične, pa se sada prodaje za 11.990 evra sa PDV-om. I ovaj automobil ima bogat paket opreme u kome se, između ostalog, nalazi klima-uređaj, ABS, 6 vazdušnih jastuka, daljinsko centralno zaključavanje, regulator i limitator brzine, podizači prednjih stakala i tako dalje. Kupcima sleduje i poklon: radio CD MP3 i svetla za maglu sa funkcijom osvetljavanja pri skretanju. Benzinski motor od 95 KS prosečno troši svega 6,1 litar goriva na 100 kilometara.

C4 ab

Akcijsku cenu ima i „C-Elysée 1.2 VTi“ koji se sada prodaje po ceni od 10.690 evra sa PDV-om, a kako poručuju iz kompanije Avtonova KAB, pripremljene su i posebne cene za model „C4 Picasso“. Po ovim cenama prodavaće se ograničena količina automobila sa lagera, pa se potencijalnim kupcima preporučuje da požure.