Fiat u Staroj Pazovi

04.10.2014.

AK Kole 1Stanovnici Stare Pazove i njihovi gosti u subotu, 4. oktobra, imali supriliku da se “iz prve ruke” informišu o svim Fiatovim modelima i uslovima kupovine, pa i da provozaju neke od njih. Ovlašćeni diler, Auto kuća Kole iz Zemuna, na centralnom trgu ove varošice izložila je nekoliko modela pomenutog proizvođača automobila, među njima i najzanimljiviji – domaći 500L 1.4 Pop Star. Uz njega, našli su se i Doblo Cargo 1.3 MJTD Base, novi Ducato i još jedan 500L ali sa dizel motorom od 1,3 litra.

AK Kole 2Osim informacija o vozilima, zainteresovani su na licu mesta mogli da saznaju i sve o finansijskim paketima koje je za ovu priliku pripremila Credit Agricole banka, čiji su predstavnici takođe prisustvovali ovog događaju.

Inače, Auto kuća Kole je ovlašćeni diler i serviser vozila iz programa Fiat i Fiat Professional od 2011. godine i serviser automobila Alfa Romeo. Raspolaže poslovnim prostorom od 2.500 m2 i ima više od 50 zaposlenih, a osim prodaje novih i polovnih vozila, pruža praktično sve vrste usluga koje su potrebne vlasnicima automobila.