Nissan Qashqai s popustom i do 2.000 evra

13.12.2014.

Jedan od najpopularnijih i najtraženijih Nissanovih modela u Srbiji – Qashqai, sada je još dostupniji potencijalnim kupcima: LF auto centar, ovlašćeni Nissanov diler, ovaj model aktuelne generacije, s motorom zapremine 1,2 litra sa 115 KS, zavisno od nivoa opreme, nudi uz popust od 1.690 do 2.000 evra (u dinarskoj protivvrednosti). Vozila koja se nude s ovim popustom se isporučuju odmah po uplati, ili, u slučaju specifičnih zahteva, u roku do 15 dana. U ponudi su automobili u svim raspoloživim bojama i sa izuzetno bogatim paketima opreme.

Recimo, Qashqai 1.2 Acenta+NC+Safety sa šestostepenim manuelnim menjačem, između ostalog, ima ABS (sistem protiv blokiranja točkova), EBD (elektronski regulator kočione sile), ESP (elektronsku kontrolu stabilnosti), Nissan Chassis Control (sistem kontrole podvozja), vazdušne jastuke napred, bočne vazdušne jastuke i zavesice za vozača i suvozača, ISOFIX držače za dečje sedište, dvozonski automatski klima-uređaj, radio CD/MP3 sa šest zvučnika, priključak za USB, Bluetooth, putni kompjuter, kožom presvučen upravljač i ručicu menjača, servo volan podesiv po visini i dubini, komande audio sistema, putnog kompjutera, tempomata i Bluetootha na volanu, elektropodizače stakala prednjih i zadnjih vrata, 17-inčne aluminijumske naplatke, prednja svetla za maglu, stakla s UV filterom, električno podesive i grejane spoljne retrovizore sa pokazivačima smera, halogena prednja svetla, LED dnevna svetla, imobilizator, daljinsko centralno zaključavanje, tempomat i limitator brzine, pomoć pri kretanju uzbrdo (Hill Start Assist), instrument tablu sa 5″ TFT ekranom u boji, sistem za merenje pritiska u pneumaticima, sistem za automatsko prepoznavanje saobraćajnih znakova i za upozorenje prilikom nenamernog izlaska iz trake, prednje i zadnje parking senzore, sistem za izbegavanje frontalnog sudara, Nissan Connect GPS navigaciju itd. Cena ove verzije je 18.990 evra (u dinarskoj protivvrednosti, sa svim dažbinama), što je 1.890 evra manje nego donedavno.

Osim za gotovinu, automobil je, pomoću Nissan finansiranja, moguće kupiti i na kredit do 48 meseci uz kamatnu stopu od svega 2,99 odsto ili na lizing sa istom kamatnom stopom uz dvogodišnju otplatu, odnosno na 60 mesečnih rata sa kamatom od 4,99 odsto.

Istovremeno, ponuda modela Qashqai na srpskom tržištu postala je bogatija jer je startovala i prodaja verzije 1.2 X-T sa CVT menjačem i nivoom opreme Acenta+NC+Safety. Za prva tri kupca ove verzije modela Qashqai odobrava se popust od 1.690 evra, a ukoliko potencijalni kupca pre kupovine želi da obavi test vožnju, potrebno je da se zakaže u LF Auto centru.