Osvoji Audi A3 – na OMV benzinskoj stanici

06.02.2015.

OMV nagradna igra-page-001Kompanija OMV Srbija pokrenula je 6. februara novu nagradnu igru za svoje potrošače pod nazivom „Osvoji Audi A3”. U konkurenciju za glavnu nagradu Audi A3 se stiže sa potrošenih 2.000 dinara na OMV benzinskim stanicama. Izvlačenje glavne nagrade će se održati 7. marta 2015. Pored glavne nagrade, još 33 srećna učesnika će osvojiti vaučere za gorivo u vrednosti od po 10.000 dinara.

Svi potrošači koji žele da učestvuju u nagradnoj igri treba da prilože kupon popunjen sa dva pečata, koji se dobija na kasi benzinske stanice, kao i da priključe kopije fiskalnih računa dobijenih tokom kupovine. Popunjene kupone je potrebno ubaciti u kutiju koja se za tu namenu nalazi na svakoj benzinskoj stanici. Rok za dostavljanje popunjenih kupona je 6. mart 2015 u 00:00 h. Sa svakom kupovinom goriva i ostalih proizvoda i usluga iz OMV asortimana na stanicama OMV Srbija u vrednosti od 1.000 dinara dobija se jedan pečat.

Dodatno, svaki potrošač koji kompletira kupon automatski stiče pravo na Save&Drive karticu i bez ikakvih uslova dobija formular za učešće u ovom programu i Save&Drive karticu. Učešćem u Save&Drive programu OMV potrošači imaju priliku da uz popuste kupuju gorivo na benzinskim stanicama.

Da bi se povećale šanse za osvajanje jedne od 34 nagrade, moguće je dostaviti neograničen broj uredno popunjenih kupona.

Izvlačenje dobitnika će se održati 7. marta u 12.00 časova.

Dodatne informacije moguće je dobiti od zaposlenih na OMV benzinskim stanicama ili na www.omv.rs.

OMV Srbija d.o.o.

OMV je prisutan na tržištu Srbije od 2001. Trenutno ima 61 benzinsku stanicu i tržišno učešće od 10% u Srbiji. OMV potrošači mogu da se snabdeju gorivima, mazivima i uslugom pranja automobila, a u 56 VIVA prodavnica nude se brzi obroci, osveženja i širok asortiman dodatnih usluga. OMV Srbija direktno zapošljava 46 osoba, a u mreži benzinskih stanica omogućeno je zapošljavanje više od od 800 osoba.

 OMV Aktiengesellschaft

Sa prodajom grupacije od 42,41 milijardi evra i oko 27.000 zaposlenih u 2013. godini, OMV Aktiengesellschaft predstavlja najveću industrijsku kompaniju kotiranu na berzi u Austriji. U poslovnom segmentu „Istraživanje i proizvodnja“ (E&P) OMV ima jaku bazu u Rumuniji i Austriji. Dnevna proizvodnja u 2013. je iznosila približno 288.000 barela. U segmentu „Gas i električna energija“ (G&P) OMV je 2013. prodao približno 425 teravat časova (TWh) gasa. OMV upravlja mrežom gasovoda u Austriji i postrojenjima za skladištenje gasa u Austriji i Nemačkoj sa kapacitetom od 2,6 milijardi kubnih metara. U segmentu „Prerada i plasman“ (R&M) OMV ima godišnje kapacitete prerade od 17,4 miliona tona. Krajem 2013. je imao približno 4.200 benzinskih stanica u 11 država Evrope uključujući i Tursku.

Izvor: Action Global Communications za OMV