Warning: Undefined variable $user in /home/epress/public_html/auto-info.rs/wp-content/themes/wp-autoinfo-v1/functions.php on line 126

Warning: Undefined variable $user in /home/epress/public_html/auto-info.rs/wp-content/themes/wp-autoinfo-v1/functions.php on line 126

Detaljan pregled Renaulta i Dacia za dinar!

31.03.2015.

Hit Auto serv akc april_01Od 1. do 9. aprila, tokom promotivne kampanje Dani otvorenih vrata, Hit Auto u svojim centrima na Starom sajmištu i u beogradskom naselju Vidikovac omogućava vlasnicima automobila Renault i Dacia da redovne servise obave po specijalnim, izuzetno povoljnim cenama. Recimo, zamena motornog ulja, podloške i prečistača (filtera) ulja za benzinske motore može se obaviti već za 3.900 dinara. Isti takav, takozvani „mali” servis za Renault i Dacia automobile s dizel motorima se može obaviti već za 4.900 dinara. U navedene cene su uračunati mazivo, delovi, rad majstora i PDV.

Uz zamenu ulja i prečistača, stručnjaci Hit Auta će, po ceni od samo jednog dinara, obaviti i detaljan pregled vozila na čak 43 kontrolne tačke (svi vitalni sklopovi vozila).

Hit Auto serv akc april_02Za vlasnike automobila Renault i Dacia koji se odluče da iskoriste ove pogodnosti važno je da u periodu od 1. do 9. aprila pozovu servisne centre Hit Auta (011/2018 011 ili 2018 062) i rezervišu termin, a samo servisiranje po ovim povoljnim uslovima se može obaviti do kraja maja.

Vlasnicima automobila Renault i Dacia Hit Auto nudi i vrednosne bonove, s kojima je održavanje i opremanje vozila osetno jeftinije. Tako se, pod sloganom „Veliki servis za male pare”, nudi mogućnost da se uz zamenu pogonskog i seta kanalnog kaiša, pumpa za vodu dobije po ceni od samo jednog dinara. Nadalje, ako se vlasnik odluči za kupovinu četiri „letnja” pneumatika, tri plaća po redovnoj ceni a četvrti takođe samo jedan dinar! Po istom sistemu se prodaju i aluminijumski naplaci („felne”): u setu od četiri naplatka četvrti košta samo jedan dinar!

Hit Auto serv akc april_03No, ovde nije i kraj pogodnostima: sva dodatna oprema za vozila ove dve marke se prodaje sa 15 odsto popusta, a Hit Auto za 999 dinara nudi i članstvo u programu „5+”, koje podrazumeva brojne pogodnosti – akcijske cene i popuste do čak 40% na originalne rezervne delove, u zavisnosti od starosti vozila.

Izvor: Hit Auto – PR