Petak, 13. – srećan dan za kupce i vlasnike Nissana

09.03.2015.

OLYMPUS DIGITAL CAMERANe postoje na svetu dva ista petka, napisao je pesnik Mika Antić, a kupci Nissanovih vozila ili oni koji ih već poseduju imaće u petak, 13. marta priliku da taj dan definitivno proglase jedinstvenim. Samo tog dana, od 9 do 19 časova, oni koji dođu u salon ovlašćenog dilera Nissana – LF Auto centar, moći će da kupe automobile proizvedene 2014. po nabavnim, a one iz ovogodišnje produkcije u pretprodaji – po sajamskim cenama.

U saradnji sa SoGeLease Srbija obezbeđeni su i specijalni uslovi finansiranja kupovine, niže kamatne stope i manji troškovi obrade zahteva. Istovremeno, Wiener osiguranje odobrava 20 odsto popusta na kasko polisu i besplatno zamensko vozilo u slučaju štete veće od 200.000 dinara.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAPre kupovine svaki model moći će da se testira, a na licu mesta sazna sve o promotivnoj ponudi produžene garancije i servisnih ugovora. Osim toga, posetioce očekuje i prezentacija dodatne opreme koja će moći i da se nabavi uz specijalan popust.

Oni koji su već vlasnici nekog Nissanovog modela, svojim dolaskom „zaradiće“ besplatan pregled vozila i odgovarajući popust ukoliko zakažu servis, a očekuje ih i poseban poklon.

Dakle, dan za pamćenje je petak 13. mart 2015. godine, a adresa Zemun, Novosadski auto-put 73a.