Warning: Undefined variable $user in /home/epress/public_html/auto-info.rs/wp-content/themes/wp-autoinfo-v1/functions.php on line 126

Warning: Undefined variable $user in /home/epress/public_html/auto-info.rs/wp-content/themes/wp-autoinfo-v1/functions.php on line 126

Kia modeli uz popust do 6.000 evra

03.11.2015.

kia_sportagePosebnu, ograničenu seriju modela Rio, Pro_cee’d, Cee’d i Sportage pod nazivom „Black Edition“, kompanija Kia Auto, ovlašćeni uvoznik, distributer i prodavac vozila ovog proizvođača, nudi po specijalnim uslovima plaćanja uz popuste koji, zavisno od modela, dostižu i 6.000 evra. Istovremeno, za kupovinu modela Rio, Cee’d i Sportage, ponovo su uvedeni beskamatni kredit i lizing. U zavisnosti da li je kuapc fizičko ili pravno lice i od toga da li će se opredeliti za opciju kredita ili lizinga, učešće može biti od 0 odsto, a period otplate pojedinih modela i do 84 meseca. Akcija važi za ograničenu količinu vozila koja su na lageru i to najkasnije do 30.11.2015. godine.

Zanimljivo je da je, kako kažu u ovoj kompaniji, tokom prethodnih meseci zabeležena veća potražnja za polovnim modelima Sportage starim tri do šest godina. Zbog toga je za kupce koji dovezu svoj polovni Sportage ili Sorento model i odluče se za kupovinu novog, Kia Auto pokrenuo kampanju otkupa ovakvih vozila uz zamenu po sistemu „staro za novo“ i dodatni bonus od 1.000 evra na procenjenu vrednost vozila po Eurotax-u.

Takođe, kupci koji posete Kia salone i obave besplatnu test vožnju, imaju mogućnost da osvoje putovanje za dve osobe u Melburn, na polufinalni meč Australian Open turnira u januaru 2016. godine, da budu VIP gosti Kije na ovom turniru i druže se sa sportskim ambasadorom Kije – Rafaelom Nadalom.