Warning: Undefined variable $user in /home/epress/public_html/auto-info.rs/wp-content/themes/wp-autoinfo-v1/functions.php on line 126

Warning: Undefined variable $user in /home/epress/public_html/auto-info.rs/wp-content/themes/wp-autoinfo-v1/functions.php on line 126

Nissani po nabavnim cenama, servisiranje uz popust

07.11.2015.

“Po rasporedu sudbine, petak 13. biće najlepši petak nečijeg života. Kada bismo znali čijeg, mogli bismo LF Auto Centar - salonmu javiti. Da ne ispade i sa njim kao sa nama – da nismo imali pojma.” (Duško Radović).

Petak, 13. novembar, mogao bi, onima koji nameravaju da kupe novi Nissan ili već poseduju neki od modela ovog proizvođača, da bude itekako lep i srećan. Naime, beogradski LF Auto centar, koji je postao “punoletan”, jer već 18 godina posluje kao ovlašćeni diler Nissana, upravo tog i samo tog petka od 9 do 19 h ponudiće vozila sa lagera po nabavnim cenama. Na raspolaganju su praktično svi modeli ovog proizvođača, ali u ograničenoj količini.

U ovoj godini LF Auto centar je slične pogodnosti ponudio još jednog petka sa famoznim datumom: mnogo je srećnika koji su baš u petak 13. marta postali vlasnici novog Nissanovog vozila. Sada je ponuda proširena pa su za potencijalne kupce, osim probne vožnju bilo kog modela iz ponude, u saradnji sa SoGeLease Srbija, obezbeđeni i specijalni uslovi finansiranja kupovine, niže kamatne stope i manji troškovi obrade zahteva. Istovremeno, Wiener osiguranje za sve nove kupce odobrava 20 odsto popusta na kasko polisu, a i sam organizator „srećnog petka“ – LF Auto Centar, izlaže širok asortiman dodatne opreme po specijalnim, osetno nižim cenama.

Povoljnosti mogu da očekuju i oni koji su već vlasnici nekog Nissanovog modela: svi koji se tog dana pojave u servisu ovog dilera dobijaju besplatan pregled vozila i odgovarajući popust ukoliko zakažu servis, a očekuje ih i poseban poklon.

Za one koji bi da testiraju – da li im je po rasporedu sudbine petak, 13. novembar 2015. najlepši (i najsrećniji) dan – adresa je LF Auto Centar, Beograd, Novosadski auto-put 73a.