Nissani po nabavnim cenama, servisiranje uz popust

07.11.2015.

“Po rasporedu sudbine, petak 13. biće najlepši petak nečijeg života. Kada bismo znali čijeg, mogli bismo LF Auto Centar - salonmu javiti. Da ne ispade i sa njim kao sa nama – da nismo imali pojma.” (Duško Radović).

Petak, 13. novembar, mogao bi, onima koji nameravaju da kupe novi Nissan ili već poseduju neki od modela ovog proizvođača, da bude itekako lep i srećan. Naime, beogradski LF Auto centar, koji je postao “punoletan”, jer već 18 godina posluje kao ovlašćeni diler Nissana, upravo tog i samo tog petka od 9 do 19 h ponudiće vozila sa lagera po nabavnim cenama. Na raspolaganju su praktično svi modeli ovog proizvođača, ali u ograničenoj količini.

U ovoj godini LF Auto centar je slične pogodnosti ponudio još jednog petka sa famoznim datumom: mnogo je srećnika koji su baš u petak 13. marta postali vlasnici novog Nissanovog vozila. Sada je ponuda proširena pa su za potencijalne kupce, osim probne vožnju bilo kog modela iz ponude, u saradnji sa SoGeLease Srbija, obezbeđeni i specijalni uslovi finansiranja kupovine, niže kamatne stope i manji troškovi obrade zahteva. Istovremeno, Wiener osiguranje za sve nove kupce odobrava 20 odsto popusta na kasko polisu, a i sam organizator „srećnog petka“ – LF Auto Centar, izlaže širok asortiman dodatne opreme po specijalnim, osetno nižim cenama.

Povoljnosti mogu da očekuju i oni koji su već vlasnici nekog Nissanovog modela: svi koji se tog dana pojave u servisu ovog dilera dobijaju besplatan pregled vozila i odgovarajući popust ukoliko zakažu servis, a očekuje ih i poseban poklon.

Za one koji bi da testiraju – da li im je po rasporedu sudbine petak, 13. novembar 2015. najlepši (i najsrećniji) dan – adresa je LF Auto Centar, Beograd, Novosadski auto-put 73a.