Fordomanija – najbolja ponuda za najbrže kupce

02.02.2016.

Grand Motors, ovlašćeni uvoznik, prodavac i serviser automobila i lakih komercijalnih vozila Ford, pokrenuo je 1. februara prodajnu kampanju pod sloganom Fordomanija, sa specijalnim cenama koje se odnose na ograničeni kontigent vozila sa lagera, dostupnih za isporuku odmah.

Fordomanija-2016-PRSlično prošlogodišnjoj kampanji, svakog dana, u okviru takozvane „dnevne ponude”, dostupna su po četiri Ford automobila sa znatno nižim cenama koje važe samo 24 sata. Dnevni popusti su od 500 do 1.525 evra (u dinarskoj protivvrednosti), a na neke verzije se primenjuju i dodatno, na već snižene akcijske cene.

Recimo, Fiesta ima specijalnu cenu koja kreće od 8.990 evra za verziju sa benzinskim motorom od 1,25 l, Trend paketom opreme i klima uređajem, Focus može da se kupi već od 12.200 evra – koliko je potrebno izdvojiti za verziju sa petora vrata, Trend paketom opreme i 1.0 EcoBoost motorom. U ponudi je i bogato opremljen model C-MAX sa snažnijom verzijom 1.0 EcoBoost motora od 125 KS, koji košta od 15.500, dok SUV model Kuga sa 2.0 TDCi dizel motorom staje 18.990 evra. U Grand Motorsu skreću pažnju i na novi Mondeo sa dizel agregatom i cenom od 20.290 evra.

Specijalne, dnevne ponude mogu se pratiti na sajtu www.ford.rs. U ovu prodajnu akciju uključena je kompletna Ford prodajno-servisna mreža na teritoriji Srbije – Grand Motors Zapad i Jug (Novi Beograd, Beograd), Grand Motors u Novom Sadu, Nišu i Subotici, Viva Company Kragujevac, Autostad Čačak i Auto kuća Holliday Šabac.

Izvor: Grand Motors PR