Toyote sa specijalnom sajamskom ponudom

11.02.2016.

Ne čekajući oficijelan početak tradicionalne martovske izlože automobila u Beogradu, Toyota je za potencijalne kupce u Srbiji pripremila specijalnu sajamsku ponudu, koja u mreži ovlašćenih prodavaca važi već od 5. februara. Odnosi se na cene modela, uslove finansiranja i posebno pripremljene pakete opreme za pojedina vozila.

 

Toyota Aygo_x-pure_front_Za modele Aygo, Yaris, Auris, Corolla i Verso važi specijalna ponuda finansiranja sa 0% kamate: za Aygo se beskamatno finansira iznos do 5.000 evra, za Yaris se bez kamate sada finansira iznos do 7.000 evra, a ista je suma beskamatnog finansiranja i za Corollu, Auris i Verso.

Yaris je sada u ponudi već za 11.222 evra (u dinarskoj protivvrednosti sa svim dažbinama) za verziju 1.0 VVT-i Stella Winter sa petora vrata, dok verzija sa motorom 1.33 Dual VVT-i i paketom opreme Stella Winter sada košta 11.822 evra. Iovako bogat paket opreme Stella, u kojem su standardno klima uređaj, ekran osetljiv na dodir od 7 inča i kamera za vožnju unazad, uključuje i aluminijumske naplatke i dodatni set točkova sa zimskim pneumaticima.

YARIS_BitoneLimitirana edicija Yaris BI-TONE modela dostupna je u tri metalik boje: biserno beloj, crvenoj i bronzanoj; sve boje dolaze u kombinaciji sa crnim metalik krovom i sa različitom kombinacijom unutrašnjosti u zavisnosti od izbora boje spoljašnjosti. Ovakva verzija, koja uključuje i bogatu serijsku opremu, košta 13.490 evra.

Toyota CorollaToyota Corolla, sa motorom 1.6 Valvematic i paketom opreme Luna sada košta 14.990 evra. Njen bogat paket opreme uključuje i aluminijumske naplatke od 16”.

Od 5. februara i Auris u verziji 1.33 Terra takođe ima sniženu cenu, pa se sada nudi za 12.990 evra.

Najnoviji RAV4 sa tri verzije pogona, u prodaji je od januara, sa početnom cenom od 25.700 evra za varijantu sa 2.0 D-4D motorom i pogonom na prednje točkove.

Toyota je pripremila i dodatne, specijalne pakete Toyota finansiranja koje kupci, uključujući i pravna lica, mogu dogovoriti u neposrednom kontaktu sa prodavcima u prodajno-servisnim centrima u Beogradu, Novom Sadu, Nišu i Čačku.

Specijalni prodajni uslovi važe do kraja marta, za ograničene količine vozila.

Izvor: Toyota Srbija_PR