U Srbiji počela prodaja Jaguara F-PACE

05.02.2016.

Jag_FPACE_Portfolio_Studio_Image_140915_01Grand Motors, ovlašćeni uvoznik, prodavac i serviser vozila marke Jaguar u Srbiji,  počeo je sa prodajom novog modela F-PACE. Atraktivni krosover britanskog premijum proizvođača od sada je dostupan i kupcima u našoj državi po ceni od 46.990 evra, u dinarskoj protivvrednosti sa svim dažbinama.

Ponuda na srpskom tržištu za početak obuhvata verzije sa 2.0 dizel motorom od 180 KS sa ručnim šestostepenim ili automatskim osmostepenim menjačem, uz izbor pogona na zadnje ili na sva četiri točka (AWD). Alternativa je snažniji 3.0 litarski V6 dizel od čak 300 KS.

Jag_FPACE_ (3)

F-PACE predstavlja prvi Jaguarov krosover i time otvara novo poglavlje u 80-godišnjoj istoriji eminentne marke. Atraktivni novitet se ističe, pre svega, dinamičnim dizajnom, naprednim tehnološkim rešenjima i autentičnim luksuzom. Čak 80 procenata karoserije izrađeno je od aluminijuma, što modelu F-PACE daje izuzetnu čvrstinu a masu svodi na minimum. Zahvaljujući tome, vozna dinamika doseže najviši nivo, uz efikasnu potrošnju.

Jag_FPACE_Portfolio_Studio_Image_140915_04

Luksuzna unutrašnjost nudi najviše prostora u klasi za kolena putnika na zadnjim sedištima, dok prtljažnik raspolaže sa impresivnih 650 litara zapremine. Prvoklasni materijali i intuitivni InControl multimedijalni sistem pretvaraju boravak u kabini u jedinstveno iskustvo. Sedišta mogu biti standardna, luksuzna ili sportska, presvučena reljefnom ili perforiranom kožom, elektropodesiva sa funkcijom memorije, grejačima i hlađenjem…

Jag_FPACE_ (5)

Specifičnost unutrašnjem ambijentu daje i virtualna instrument tabla dijagonale 12.3 inča, koja dolazi isključivo u kombinaciji sa InControl Touch Pro sistemom i centralnim ekranom od 10.2 inča, dok je za vrhunski audio doživljaj zadužen Meridian sistem ozvučenja.

Na ponudu standardne opreme nadovezuje se podugačak spisak opcionala: kupci mogu da se opredele za jednu od čak 16 ponuđenih boja, dok su, recimo, aluminijumski točkovi dostupni u rasponu od 18 do čak 22 inča.

Izvor: Grand Motors PR