Atraktivne premijere Grand Motorsa na BG CAR SHOW

15.03.2016.

Grand Motors, ovlašćeni uvoznik prodavac i serviser automobila marki Ford, Infiniti i Volvo veoma ambiciozno nastupa na ovogodišnjoj manifestaciji BG CAR SHOW, na kojoj predstavlja nekoliko atraktivnih premijera, kao što su novi modeli Ford Mustang, Infiniti Q30 i Volvo XC90, dok su za potencijalne kupce pripremljene snižene cene i izuzetno povoljni uslovi finansiranja za sve modele.

Ford Mustang

Ford Mustang

U hali 1 publika će imati priliku da vidi brojne modele iz Ford game, predvođene novim Mustangom, koji će nesumnjivo predstavljati jednu od najvećih atrakcija čitave manifestacije. Šesta generacija kultnog američkog automobila nudi izbor između dva pogonska agregata – snažniji 5.0 raspolaže sa čak 419 KS, dok osnovni 2.3 EcoBoost nudi 317 KS i dostupan je po ceni od 43.720 evra (u dinarskoj protivvrednosti sa svim dažbinama).

Ford Ranger

Ford Ranger

Pored Mustanga, tu će biti još dve premijere: novi S-MAX sa sedam sedišta – veliki, moderan i komforan automobil namenjen porodicama, kao i biznis klijenteli koja ima potrebu za prevozom do sedam putnika u luksuznom ambijentu, a prvi put u Srbiji debituje i novi Ranger, naslednik najprodavanijeg pik-ap modela u Evropi prošle godine i jedinog automobila u klasi sa maksimalnih pet5 zvezdica dobijenih na Euro NCAP bezbednosnom testu.

Osim ove tri premijere, posetiocima Sajma automobila u Beogradu predstaviće se i široka paleta reprezentativnih Ford automobila – Fiesta, Focus, C-MAX, Kuga i Mondeo. Novost u ponudi predstavlja Fiesta sa opcionim touch screen ekranom, navigacionim uređajem sa ažuriranim mapama i Bluetooth konekcijom, a sve to od sada je dostupno po doplatnoj ceni od 500 evra.

Ford S-MAX

Ford S-MAX

Svi modeli su već sada, nekoliko dana uoči početka velike sajamske manifestacije,  ponuđeni po sniženim cenama i primamljivim uslovima finansiranja kroz kreditne i lizing aranžmane. Recimo, u saradnji sa S Leasingom obezbeđeno je beskamatno finansiranje na pet godina, bez skrivenih troškova, pa, recimo, za mode Fiesta mesečna rata iznosi od 99 evra, a za Focus od 149 evra mesečno. Za ostale modele (C-MAX, Kuga, Mondeo, S-MAX/Galaxy, komercijalni program…) kamatna stopa je snižena na 3,49%, ućešče može biti od 10 do 50%, a period otplate je do 60 meseci.

Osim beskamatnog lizinga, u ponudi su i beskamatni krediti u saradnji sa Findomestic bankom: maksimalan iznos besplatne pozajmice za Fiestu iznosi 6.000 evra (rata 125 evra, period otplate 48 meseci), za Focus i C-MAX 9.000 evra (rata 187 evra, period otplate 48 meseci), a za Mondeo, S-MAX/Galaxy i Kugu 10.000 evra. Period otplate može biti od 12 do 48 meseci, a posebnu pogodnost predstavlja to što automobil nije pod zalogom i kasko osiguranje nije obavezno.

Interesantan finansijski aranžman predstavlja i „dinarski“ lizing na period do pet godina po kamatnoj stopi od 6,5% sa fiksnim iznosom rate u dinarima, tako da visina mesečnog anuiteta ne zavisi od kursa domaće valute prema evru.

Pored povoljnih uslova finansiranja, kupci mogu da računaju na znatno niže cene, naročito kod modela sa visokim paketima opreme – kao što su Mondeo 2.0 TDCi Powershift Powershift Titanium, sa još mnogo opcionala preko ovog najvišeg paketa (recimo, sa touch screenom), po ceni koja je sa 36.000 snižena na 28.500 evra. Model Kuga 2.0 TDCi 4×4 u istoj opremi umesto 38.000 imaće sajamsku cenu 31.500 evra.

Infiniti Q30

Infiniti Q30

Na „premijum“ štandu Grand Motorsa u hali 4 zablistaće najnoviji modeli marki Infiniti i Volvo. Pod sajamske kupole stiže Infiniti Q30, prvi aktivni kompakt japanskog premijum proizvođača i najbezbedniji model u klasi prema Euro NCAP ispitivanjima. Postavljen je na platformu Mercedesa GLA, sa kojim deli mehaniku koja se krije ispod originalno i atraktivno dizajniranog „japanca“. U ponudi je sa modernim turbo benzinskim i dizel agregatima od 109 do 211 KS, uz izbor između ručnih i automatskih menjača sa dvostrukim kvačilom, dok pogon može biti na prednje ili na sva četiri točka. Pored modela Q30, posetioci manifestacije BG CAR SHOW će moći da razgledaju i sportsku limuzinu Q50 sa specijalnom sajamskom cenom koja uključuje 11 odsto popusta, kao i veći Q70 koji se prodaje uz 6% popusta.

Infiniti Q50

Infiniti Q50

Osim nižih cena, za sve Infiniti modele su pripremljeni i povoljniji uslovi finansiranja – Preko S Leasinga kamatna stopa je 3,49%, uz 10 do 50% učešća i period otplate do 60 meseci. Dostupan je i kredit preko Findomestic banke uz period otplate do 72 meseca i kamatnu stopu od 2,98%.

Ovi specijalni uslovi finansiranja na lizing uz kamatnu stopu od 3,49% i kredit uz kamatu od 2,98% važe i za sve Volvo modele koji su ponuđeni po posebnim cenama – uz popust od 15% koji važi dok traje sajamska manifestacija. Tako Volvo V40 „otvara“ ponudu švedske marke po ceni već od 21.490 evra.

Volvo XC90

Volvo XC90

Prva zvezda Volvo štanda je novi SUV XC90, švedsko otelotvorenje luksuza i bezbednosti na četiri točka i višestruki dobitnik eminentnih međunarodnih priznanja.

Volvo S60 Cross Country

Volvo S60 Cross Country

Prvi put u Srbiji može da se vidi i S60 Cross Country, interesantna verzija popularne limuzine koja je zahvaljujući brojnim modifikacijama osposobljena za vožnju van asfalta. Između ostalog, nosi specifične zaštitne oplate koje prate donje ivice karoserije, a „klirens“ odnosno udaljenost od tla je podignuta za 65 mm u odnosu na standardni model. Pored standardnog pogona na prednje točkove, dostupan je i sa integralnim pogonom na sva četiri točka. Pažnju će svakako privući i XC60, najprodavaniji SUV srednje veličine u Evropi, koji iz godine u godinu stiče sve veći broj poklonika na Starom kontinentu, ali i u Srbiji. Naravno i XC60 će na sajmu imati specijalnu cenu koja iznosi 39.990 evra.

Grand Motors PR