Nissan automobili po specijalnim cenama

10.05.2016.

Skoro da se može reći da već tradicionalno beogradski LF Auto centar, prodavac i serviser Nissanovih automobila, svake godine petak 13. pretvara u neobičan i izuzetan dan. Samo tada, 13. maja ove godine, od 9 do 19 časova, kod ovog ovlašćenog Nissanovog partnera mogu se kupiti vozila po specijalnim, sniženim cenama, iskoristiti posebni uslovi finansiranja sa niskim kamatnim stopama i smanjenim troškovima obrade zahteva, nabaviti dodatna oprema i delovi po 20 odsto nižim cenama od redovnih i ostvariti dodatni popust na već ranije odobreni “sajamski popust” za kasko osiguranje kod Wiener osiguranja.

LF Auto centarBudući da je 13. maj jedini petak sa datumom 13 u ovoj godini, posebne cene vozila važiće ne samo za automobile koji se nalaze na lageru, kao što je to dosada bio slučaj, već i za sve one koji se tog dana poruče. Uz to, pre kupovine, većina modela moći će da se testira.

LF Auto centar - salonOsim na mogućnost nabavke opreme i delova uz pomenutih 20 odsto popusta, oni koji već poseduju neki Nissanov model mogu računati i na posebne servisne pogodnosti.

Ko propusti da 13. maja poseti LF Auto centar, koji se nalazi na Novosadskom auto-putu 73a, novu priliku da uz priličnu uštedu postane vlasnik novog Nissana, moraće da čeka do januara 2017. godine.