Nova Loctite i Teroson internet stranica

21.06.2016.

Brendovi Loctite i Teroson, lideri u oblasti profesionalnih usluga popravki, servisiranja i održavanja vozila, kreirali su novu internet stranicu na temu popravke i održavanja vozila, namenjenu specijalizovanim kompanijama iz automobilskog sektora.

Stranica nudi savete u vezi radova koji obuhvataju lepljenje i popravke, a adresa je: www.popravka-vozila.rs.

LoctiteNa ovom portalu zainteresovani mogu da se informišu o širokom spektru tema. „Industrija se izuzetno brzo razvija. Informacije moraju da se pošalju direktno, brzo i na način usmeren ka ciljnoj grupi,“ – izjavio je Attila Toth, direktor

Attila Toth, direktor prodaje za VRM u sektoru Adhezivi Tehnologije komp...

Attila Toth, direktor prodaje za VRM u sektoru Adhezivi Tehnologije komp…

prodaje za VRM u sektoru Adhezivi Tehnologije kompanije Henkel Srbija, i dodao da novi portal predstavlja dodatnu uslugu specijalizovanim treninzima i vredan izvor informacija za profesionalce u automobilskoj industriji.

Portal nudi korisne savete o popravkama metalnih i plastičnih delova, zameni stakala i vetrobrana, popravkama pukotina i ogrebotina od udara kamenčića, kao i podršku kada su u pitanju mehaničke popravke. „Recimo, putem specijalnih uputstava, pokazujemo kako popraviti delove uz pomoć kojih će motor raditi besprekorno. Istovremeno, pružamo dragocene savete i male tajne kako se mogu koristiti proizvodi Loctite i Teroson u svakodnevnom poslu“ – kaže Toth. Najnovije vesti o inovacijama, događajima i obukama kada su proizvodi u pitanju zaokružuju ponudu novog portala. Specijalne promotivne kampanje su takođe dostupne na internet stranici.