Još opremljeniji Suzuki Swift po staroj ceni

05.09.2016.

U prodajne salone beogradskog Euro Sumara, ovlašćenog uvoznika i servisera Suzukijevih automobila i motocikala, stiglo je drugo „letnje osveženje“: jedan od najpopularnijih modela – Swift, u verziji SE, sa blagim restajlingom i bogatijim paketom opreme, a po staroj, dosadašnjoj ceni od 10.690 evra sa PDV-om (u dinarskoj protivvrednosti).

Suzuki Swift SE_velikaPodsećamo da su u doskorašnjem paketu opreme ovog automobila, koji pokreće 1,2-litarski benzinski motor od 94 KS, između ostalog, klima-uređaj, elektro-podizači stakala, putni računar, daljinsko centralno zaključavanje, CD radio + MP3, šest zvučnika, parking senzori, prednji i bočni vazdušni jastuci za vozača i suvozača, vazdušne zavese, vazdušni jastuk za kolena vozača, ABS sa EBD funkcijom, ESP (elektronski program stabilnosti), BAS (sistem pomoći pri naglom kočenju), TPMS (sistem nadzora pritiska u pneumaticima)…, a sada je spisak još bogatiji.

Suzuki Swift SE_03 velikaPrednja sedišta sada imaju grejače, dodat je Bluetooth/hands free sa komandama na kolu upravljača, a ovaj Swift dobio je i sportsko kolo upravljača presvučeno kožom, krovni usmerivač vazduha (spojler) i crne metalik aluminijumske naplatke od 16 inča. Takođe, paleta dostupnih boja je sada znatno šira.

Suzuki Swift SE_05 velikaMada je Swift jedan od modela koji se konstantno nalazi u ponudi Euro Sumara, potencijalnim kupcima se preporučuje da požure jer su količine ove verzije ograničene.