Autopromet proslavio dvadeseti rođendan

26.10.2016.

Ovlašćeni Opelov diler, beogradska kompanija Autopromet, nedavno je obeležila dve decenije rada. Tim povodom organizovana je svečanost u potpuno renoviranom salonu kompanije i uz prisustvo predstavnika Opela, medija, poslovnih partnera, kupaca i prijatelja kuće.

novi-salon-autoprometaGostima su se obratili Mirjana Majkić, jedna od vlasnika kompanije i Dragan Nenadović, direktor Opela za Srbiju, Crnu Goru, Makedoniju, Albaniju i Bugarsku koji je predstavnicima Autoprometa uručio posebno priznanje za 20 godina uspešnog poslovanja. Inače, Autopromet je jedan od najvećih Opelovih prodajno-servisnih centara u regionu.

Dragan-Nenadovic-urucio-je-plaketu-za-20-godina-uspesnog-poslovanja-vlasnicima-kompanije-Autopromet

Dragan Nenadović uručio je plaketu za 20 godina uspešnog poslovanja vlasnicima kompanije

Posebnu pažnju gostiju privukao je salon automobila koji je kompletno rekonstruisan u skladu sa projektom koji je pripremila kompanija Bisset Adams iz Londona. Urađena je nova fasada i brending prema konceptu “black box”, a unutrašnjost je opremljena premijum LED osvetljenjem, italijanskom keramikom i novim nameštajem. Investicija vredna više od 100.000 evra predstavlja zajedničko ulaganje kompanija Autopromet i Opel.