Uz kupone, i do 50 odsto popusta na usluge u AK Kole

31.01.2017.

Do 1. maja ove godine, vlasnici koji odluče da svoje vozilo registruju u Auto kući Kole iz Zemuna, moći će da obave tehnički pregled uz čak 50 odsto popusta. Umesto 1.100 dinara, koliko ova usluga zvanično košta, pregled se može obaviti za 550 dinara. Sve što je potrebno jeste da se sa web sajta ove auto kuće odštampa odgovarajući kupon koji se priloži prilikom registracije.

Servis AK KoleIstovremeno, vlasnici vozila Fiat, Alfa Romeo i Jeep, za koje je Auto kuća Kole ovlašćeni prodavac i serviser, ali i automobila drugih proizvođača, mogu računati i na popust od 10 odsto prilikom nabavke auto delova i isto toliko nižu cenu rada u servisu. Da bi se to ostvarilo, procedura je ista, odnosno potrebno je odštampati odgovarajuće kupone sa web sajta ove auto kuće, i prilikom dolaska ih priložiti uz zahtev za servsiranje ili kupovinu delova.

Teh. pregled - AK KoleUkoliko je nekome potrebno rent-a-car ili zamensko vozilo, na isti način, štampanjem promotivnog kupona sa sajta i njegovim prezentovanjem u AK Kole, ostvaruje se 20 odsto popusta.

Za one koji racionalno raspolažu novcem, ovo je link na sajtu Auto kuće Kole iz Zemuna do stranice sa kuponima: http://akkole.rs/sites/default/files/promo-kuponi.pdf