Novi Opel Crossland X premijerno prikazan u Srbiji

11.03.2017.

Kompanija Opel nedavno je u prostoru popularnog Mikser House-a premijerno prikazala potpuno novi model Crossland X. Reč je, kako je tom prilikom istakao direktor predstavništva Opela za Srbiju, Bugarsku, Makedoniju, Crnu Goru i Albaniju, g-din. Dragan Nenadović, o prvom krosoveru koji najavljuje još veće promene. Inače, uspeh nove Opelove „X-porodice” već je vidljiv jer je širom Evrope oko 130.000 kupaca  naručilo primerak MOKKA X modela.

Crossland 1Najveći aduti modela Crossland X su njegove kompaktne spoljašnje dimenzije, sve popularniji SUV dizajn i udobno sedenje. Kao urbani krosover, on se savršeno uklapa u Opelovu lepezu vozila iz B-segmenta. Sem toga, Crossland X pruža potpunu povezanost sa pametnim telefonima, zbog čega ovaj model predstavlja zanimljiv izbor za one koji ovakve pogodnosti očekuju u automobilu.

Crossland 3Duga je lista opreme visoke tehnologije koja je implementirana u nove Opelove modele, pa i u ovaj: head-up displej, upozorenje o napuštanju trake, 180-stepena panoramna kamera za gledanje unazad, automatsko kočenje prilikom detektovane opasnosti, sistem za prepoznavanje pospanosti vozača, upozorenje za ,,mrtav ugao”…Kako dobru praksu ne treba menjati, na listi opreme nalaze i nagrađivana AGR prednja sedišta, kao i potpuni LED farovi sa prilagodljivim prednjim svetlima.

Crossland 2Prodaja ovog automobila na našem tržištu počeće polovinom ove godine.