FCA Srbija imenovala novog komercijalnog direktora

11.04.2017.

Igor Ševo komercijalni direktor FCA

Kompanija FCA Srbija od 10. aprila ove godine ima novog komercijalnog direktora. Nakon sedam godina rada u FCA Grupaciji, na ovu poziciju imenovan je gospodin Igor Ševo. Pojačanje menadžmenta iz redova lokalnog tima, za kompaniju FCA Srbija, je priznanje, jer kao poželjan poslodavac, kompanija kontinuirano investira u znanje, veštine i napredak svojih zaposlenih. Igor je u okviru FCA Grupacije imao prilike da stekne međunarodno iskustvo u menadžmentu, koje će biti veoma korisno za dalji razvoj automobilskog tržišta u Srbiji.

Ševo se FCA Grupaciji priključio 2010. godine i godinu dana je proveo na poziciji Menadžera flotne prodaje, od 2011. do 2012. bio je Produkt menadžer svih FCA brendova, a u periodu od 2012. do 2014. na poziciji Regionalnog menadžera prodaje svih FCA brendova, odnosno Country menadžer za laka komercijalna vozila (LCV). Međunarodno menadžersko iskustvo stiče od 2014. kada zauzima poziciju Produkt marketing menadžera za model DUCATO, region EMEA, u sedištu FCA Grupacije u Torinu. Profesionalno iskustvo započeo je u kompaniji Delta Automoto, tadašnjem zastupniku brendova FIAT, Alfa Romeo, Lancia, na pozicijama prodavca i asistenta brend menadžera.

Igor poseduje decenijsko iskustvo u automobilskoj industriji, u različitim oblastima od prodaje do marketinga. Diplomirao je na američkom Univerzitetu Missouri State – International Business Administration. Ima 36 godina, oženjen je i otac jednog deteta.