Alfa Romeo Giulietta Sport startuje od 18.090 evra

22.09.2017.

Kupci u Srbiji odnedavno imaju priliku da nabave model Alfa Romeo Giulietta sa novim Sport paketom opreme koji, između ostalog, obuhvata petokrake 17-inčne alu-felne, bočne spojlere, sportske branike sa crvenom trakom i izrazito velike izduvne cevi, zatamnjena zadnja stakla, svetla za maglu, taman krovni tapacirung, u konfiguraciji Veloce patosnicama od crnog somota i sedištima presvučenim tekstilom, sa Alfa Romeo logotipom na naslonima za glavu. Takođe, uvedena je nova, plava boja eksterijera Misano Blue. U standardnu opremu spadaju i upravljač presvučen tehno-kožom, upravljanje klimom, tempomat i multimedijski sistem UconnectTM sa 5-inčnim ekranom, šest vazdušnih jastuka, Alfa DNA selektor sa elektronskim diferencijalom Q2, dnevna svetla, sistem ESC sa funkcijom ASR sa podrškom pri kretanju uzbrdo. Prednji naslon za ruku sa odeljkom za odlaganje i prednja i zadnja stakla sa električnim podizačima su takođe standardan deo opreme.

Kako bi trkačka priroda nove konfiguracije bila dodatno naglašena, novi paket opreme Carbon Sport, dostupan na zahtev, obuhvata “karbonski izgled” od rešetke hladnjaka do kućišta retrovizora, odnosno od bočnih spojlera do prednjih branika sa dekorativnom crvenom linijom i oivičenim farovima. Novi paket opreme upotpunjen je karbonskim elementima na panelima vrata i instrument tabli, dok su ručice na vratima, kao i prostor oko svetala za maglu u crnoj boji.

Giulietta Sport može biti opremljena turbobenzinskim motorom 1.4 sa 120 KS, kao i dualnim benzin/TNG motorom, turbobenzincem 1.4 MultiAir sa 150 KS i 1.4 MultiAir turbobenzinskim motorom sa 170 KS i automatskim prenosom Alfa TCT sa duplim kvačilom. Na raspolaganju su i moćni turbodizel motori: 1.6 JTDm sa 120 KS i manuelnim ili automatskim TCT prenosom, 2.0 JTDm sa 150 KS i 2.0 JTDm sa 175 KS sa automatskim TCT prenosom.

Najjefinija verzija ovog modela je Giulietta Sport opremljena turbo-benzinskim motorom zapremine 1.4 litra sa 120 KS i za nju je potrebno 18.090 evra sa PDV-om.