Februarske povoljnosti u KIA salonima

03.02.2018.

U saradnji sa inoprincipalom, KIA AUTO d.o.o, ovlašćeni distributer KIA vozila za Srbiju u svim salonima Kia Motorsa u Srbiji od 2. februara primenjuje akcijske uslove prodaje za najtraženije KIA modele.

Najznačajnija novina je do sada najpovoljnija cena za atraktivni SUV Sportage: s dodatnim popustima od 2.000 evra (na već postojeće akcijske popuste), novi Sportage sa 1,6 GDI benzinskim motorom (135 KS) može da se kupi već za 16.990 evra (u dinarskoj protivvrednosti, sa svim dažbinama). Toliko košta verzija s paketom opreme Active koji obuhvata svu bezbednosnu opremu, aluminijumske naplatke, daljinsko centralno zaključavanje, prednje i zadnje podizače stakala, radio/cd/mp3 sa USB/AUX ulazima i komandama na upravljaču, klima uređaj, putni računar, krovne nosače… Isti paket opreme ali u verziji ovog vozila sa 1,7 CRDi dizel motorom snage 115 KS, košta 18.990 evra. Akcijskom ponudom obuhvaćeni su i drugi, još bogatiji paketi opreme, a popusti važe za vozila sa lagera u Srbiji, dok traju zalihe.

Model Rio, koji je na tržište Srbije stigao u poslednjem kvartalu prošle godine, odmah je privukao veliku pažnju, a sada je još dostupniji s cenom koja startuje već od 9.990 evra za model sa 1,25-litarskim motorom snage 84 KS i opremom Active koja obuhvata kompletan bezbednosni paket (šest vazdušnih jastuka, ABS, ESP, HAC, BAS, EBD), klima uređaj, daljinsko centralno zaključavanje, audio uređaj sa komandama na upravljaču i USB/AUX priključcima, Stop&Go sistem, automatsko uključivanje svetala… U ponudi su, naravno, i bogatiji paketi opreme.

Već dobro dokazani cee’d i dalje je jedan od najpoželjnijih automobila u C-segmentu u Srbiji. S cenom koja startuje od 11.290 evra i novim, bogatijim paketima opreme, cee’d će i dalje biti nosilac prodaje Kije u Srbiji. Za njega su, pored popusta, obezbeđeni i specijalni uslovi beskamatnog finansiranja, a više informacija o uslovima finansiranja zainteresovani mogu dobiti u svim ovlašćenim KIA prodajnim salonima u Srbiji.

Najmlađi član Kia familije, koji je pred sam kraj prošle godine stigao u Srbiju – kompaktni krosover Stonic, naprečac je osvojio evropsko tržište svojim dizajnom i neograničenim opcijama individualnog prilagođavanja kupcima. Na našem tržištu Stonic „startuje“ s cenom od 13.990 evra, uključujući i promotivni popust u visini od 1.000 evra za vozila sa lagera.

Svi popusti važe kod svih ovlašćenih KIA zastupnika u Srbiji, samo dok traju zalihe.

Izvor: KIA Motors Adria Group