Land Cruiser debituje na DDOR BG CAR SHOW 06

12.03.2018.

Pod sloganom Biram pravu vrednost, Toyota Srbija će na tradicionalnoj automobilskoj manifestaciji, na štandu u areni hale 1 Beogradskog sajma, izložiti vozila koja su trenutno u ponudi na tržištu Srbije.

Zvezda na ovogodišnjoj izložbi će biti model Toyota Land Cruiser – legendarni terenac u novom, osveženom izdanju. Sa 65-godišnjom tradicijom na neravnim podlogama, Land Cruiser je i dalje jedinstven u svom segmentu, zbog kvaliteta, izdržljivosti i pouzdanosti, visokog nivoa luksuza, prestiža i udobnosti.

Land Cruiseru će se „pridružiti“ Toyota Hilux: od kada je predstavljen, 1968. godine, ovaj kultni pik-ap ostavlja trag gde god da pođe. Redizajnirano podvozje i ojačana struktura karoserije garantuju izdržljivost, a u kombinaciji sa atraktivnim novim dizajnom, kabinom visokog kvaliteta i poboljšanim vučnim karakteristikama, novi Hilux je, kako navodi Toyota, pik-ap bez premca.

Toyota je pionir i već 20 godina lider u „elektrifikaciji“, sa jednom od najbogatijih ponuda serijski napravljenih vozila s hibridnim pogonom. Na štandu u hali 1 će biti izloženi neki od reprezenata vrhunske hibridne tehnologije – potpuno novi C-HR, kao i Toyota RAV4, rodonačelnik hibridnog pogona u SUV segmentu.

Posetioci beogradske auto izložbe će imati priliku da se upoznaju i sa novom generacijom Yarisa, Toyotinog bestselera u Srbiji, koji će biti predstavljen u dve verzije opreme.

Eksponate iz putničkog programa upotpunjuju i aktuelne verzije Aurisa i Corolle, u specijalnim paketima opreme po akcijskim cenama. Recimo, Auris s atraktivnim paketom opreme Black Edition, po ceni od 15.990 evra, u dinarskoj protivvrednosti sa svim dažbinama, pored bogate standardne opreme (automatski klima uređaj, Toyota Touch 2 multimedijalni ekran od 7 inča osetljiv na dodir, kamera za praćenje vožnje unazad, tempomat, aluminijumski naplaci od 17 inča) uključuje još i metalik boju, sedišta u kombinaciji tkanine i Alcantare, zatamnjena zadnja stakla, zadnji usmerivač vazduha (spojler), Shark antenu i spoljne retrovizore u crnoj boji.