Novi prodajno-servisni centar AK Kompresor

14.03.2018.

Auto kuća Kompresor bogatija za još jedan prodajno-servisni centar za vozila Fiat, Fiat Professional, Jeep i Alfa Romeo koji se nalazi na adresi Žorža Klemansoa 19 u Beogradu, u okviru postojećeg kompleksa ove auto kuće.

 

Silvija Verneti, generalna direktorka FCA Srbija

Svečanom otvaranju prisustvovali su Silvija Verneti, generalna direktorka FCA Srbija, brojni predstavnici medija i prijatelji Auto kuće Kompresor.

„Novi, moderno opremljeni prodajno-servisni centar rezultat je višegodišnjeg rada, zalaganja i uspešne saradnje sa generalnim zastupnicima i uvoznicima popularnih brendova automobila, osmišljen da važnu odluku, kao što je kupovina automobila, podigne na viši i lepši nivo. Raduje nas i činjenica da otvaranjem ovog centra nastavljamo tradiciju ulepšavanja ovog kraja grada, koji iz godine u godinu postaje sve atraktivniji posetiocima“, izjavio je Đorđije Jovićević, generalni direktor Auto kuće Kompresor.

Auto kuća Kompresor je višedecenijski ovlašćeni serviser i prodavac putničkih i teretnih vozila. Sredinom 2006. godine postaje deo dilerske mreže Renault-Nissan Srbija, a u julu 2010. godine postaje deo dilerske mreže FCA Srbija. U sastavu kompanije nalaze se tri servisna centra na dve lokacije – u Rakovici i na Dorćolu, pet prodajnih salona, kao i centar za prodaju korišćenih vozila Autoland. U bogatoj ponudi su i usluge limarsko-karoserijskog centra, agencije za registraciju vozila i tehničkog pregleda.

Izvor: PR