Sa sajamskog štanda pravo ka kupcima

16.03.2018.

Na ovogodišnjoj izložbi automobila DDOR BG CAR SHOW 06 prodavac i serviser Suzuki automobila i motocikala, beogradski Euro Sumar u hali 1 izlaže devet automobila. Za razliku od prošle godine, kada pojedini modeli nisu imali ni cene ni tačne rokove isporuke, sada će svi eksponati biti dostupni za isporuku odmah po okončanju finansijskih formalnosti.

foto: www.suzuki-presse.de

„Na Beogradskom sajmištu predstavljamo aktuelnu ponudu, u nekoliko zanimljivih kombinacija – i pogona i opreme“, kaže Andrija Đurašević, menadžer prodajnog i marketing odeljenja Euro Sumara. „Recimo, na štandu će biti i atraktivna verzija vozila S-CROSS s malim ali vrlo agilnim trocilindarskim benzinskim BOOSTERJET motorom, pogonom na prednje točkove i automatskim šestostepenim menjačem. Na istom mestu publika će moći da vidi i dve verzije Ignisa, obe s pogonom na prednje točkove, ručnim petostepenim menjačem i motorom od 1,2 litra. Skrećemo pažnju na verziju Premium, mada je sasvim izvesno da će interes vladati i za Ignis u varijanti Elegance.“

foto: www.suzuki-presse.de

Isto važi i za novu generaciju modela Swift, koji na Beogradsko sajmište stiže s istim benzinskim motorom i menjačem kao i Ignis, ali i u opciji s 1.0 BOOSTERJET pogonskim agregatom, koji Swift čini pravim sportistom. Preporuka posetiocima beogradske auto fešte je da s pažnjom razgledaju verzije Premium i Elegance.

Sajamski eksponat iz familije BALENO će biti s opremom Elegance i istim motorom i menjačem kao i prethodna dva modela.

U Evropi i kod nas odlično prihvaćen model VITARA reprezentovaće dve varijante: 1.6 SPECIAL EDITION s pogonom na prednje točkove i petostepenim ručnim menjačem i 1.4 S koji ima pogon na sve točkove i šestostepeni automatski menjač. U Euro Sumaru kažu da je specijalno izdanje ovog modela njihova preporuka i posetiocima beogradske auto izložbe i kupcima koji razmišljaju o ovom automobilu.