Warning: Undefined variable $user in /home/epress/public_html/auto-info.rs/wp-content/themes/wp-autoinfo-v1/functions.php on line 126

Warning: Undefined variable $user in /home/epress/public_html/auto-info.rs/wp-content/themes/wp-autoinfo-v1/functions.php on line 126

Prolećne cene za Suzuki automobile već u decembru

12.12.2018.

Potencijalnim kupcima, koji su se već odlučili za kupovinu Suzuki automobila, a očekuju eventualne popuste tokom tradicionalnog prolećnog sajma u Beogradu, uvoznik i serviser automobila i motocikala ove marke, beogradski Euro Sumar, poručuje da je sada pravi trenutak da realizuju svoje namere. Naime, uoči i tokom narednog, 54. međunarodnog sajma automobila i motocikala, koji se u Beogradu održava od 22. do 31. marta 2019. godine, neće biti nikakvih popusta, jer će sadašnje cene važiti i u vreme te manifestacije.

 

Suzuki Swift Sport

„Nastavljamo s praksom dugom osam godina – da cene korigujemo i prilagodimo našim tržišnim uslovima mnogo pre održavanja beogradskog sajma automobila“, kaže Andrija Đurašević iz Euro Sumara. „Cenovnik koji trenutno važi nećemo menjati ni u narednih nekoliko meseci, pa su oni koji se opredele da automobil kupe upravo sada u izvesnoj prednosti u odnosu na one koji oklevaju: na lageru ili u dolasku imamo većinu modela s vrlo kratkim rokom isporuke. Ali, zbog povećane tražnje za Suzuki automobilima u celoj Evropi, ne možemo da garantujemo da će tako biti i u narednoj godini. Zato je naš savet: ko požuri – neće se pokajati. Naprotiv.“

Iz aktuelne ponude, dakle s cenama koje će važiti i na proleće, gospodin Đurašević izdvaja nekoliko modela, recimo Swift: zavisno od motora (DUALJET; SHVS sa „blagim“ hibridnim pogonom, BOOSTERJET), paketa opreme, vrste pogona (napred ili na sva četiri točka) i odabrane boje (nemetalik, metalik i SO Color), može da se kupi već za 10.390 evra, u dinarskoj protivvrednosti sa svim dažbinama. Za najskuplju verziju 1.0 BOOSTERJET Elegance, sa šestostepenim automatskim menjačem, prednjim pogonom i u SO Color boji, potrebno je 16.300 evra sa PDV-om. Sportska verzija SWIFT-a s motorom 1.4 BOOSTERJET od 140 KS, košta 18.700 evra.

Raspon cena sve popularnijeg modela IGNIS, koji se nudi s motorom 1.2 DUALJET, paketima opreme Comfort, Premium i Elegance, pogonom na dva ili četiri točka i u sve tri već pomenute verzije boje, kreće se od 9.590 do 14.150 evra.

Suzuki Baleno

BALENO s prednjim pogonom, koji pokreće motor 1.2 DUALJET s paketima opreme Basic, Comfort i Elegance, ručnim petostepenim ili automatskim (CVT) menjačima, košta od 10.500 do 13.500 evra. Metalik boja za ovaj model je bez doplate.

S-CROSS s motorima 1.0 BOOSTERJET (112 KS) i 1.4 BOOSTERJET (140 KS), s petostepenim ručnim menjačem i paketima opreme Comfort i Premium, šestostepenim ručnim menjačem i paketima Premium i Elegance, šestostepenim automatskim menjačem i paketima Premium i Exclusive, s pogonima na prednje ili na sve točkove, u nemetalik i metalik boji prodaje se po cenama od 14.200 do 23.150 evra.

Suzuki Vitara

Apsolutni hit na evropskom tržištu, pa i kod nas – model Vitara, ima iste motore kao i S-CROSS, a zavisno od pogona – napred ili na sve točkove, menjača, boje (nemetalik, metalik i SO Color), nudi se po cenama od 13.700 do 23.150 evra.

 

foto: www.suzuki-presse.de