Otvoren novi Hyundai salon

04.04.2019.

Novi diler mreže Hyundai Srbija, Auto kuća Kompresor, nedavno je svečano otvorio svoj prvi prodajno-servisni centar Hyundai u Rakovici.

Tim povodom, generalni direktor AK Kompresor Đorđije Jovićević, zahvalio se svima koji su došli da proslave ovaj značajan korak za Auto kuću Kompresor i ukazao na čemu se temelji uspeh ove auto kuće. Reč je o tri ključne stvari – brend od renomea, koji ima tradiciju i svoju istoriju, kupciza koje se bori i koji na kraju ocenjujui nagradjuju i naravno zaposleni. On je istakao i da su u AK KOmpresor ponosni što su ušli u Hyundai porodicu, kao i da je ovo partnerstvo značajno za obe strane.

– Strategija Hyundai Srbije zasniva se na izboru snažnih i pouzdanih ovlašćenih zastupnika. Sa velikim zadovoljstvom danas zvanično objavljujemo da je mreža Hyundai Srbije bogatija za još jednog člana. Verujemo da će poslovni saradnja sa renomiranom automobilskom kompanijom koja je dugi niz godina prisutna na tržištu Srbije značiti dalji napredak kvaliteta usluge i prodaje Hyundai vozila u Srbiji” – rekao je tom prilikom direktor kompanije Hyundai Srbija, Slavc Habič.

AK Kompresor – salon atomobila Hyundai

Auto kuća Kompresor raspolaže različitim brendovima u ukupno četiri prodajna salona –  Renault-Dacia, Nissan, Jeep-Alfa Romeo, Fiat-Fiat Professional, a sada i Hyundai. Zaokruženim procesom, od prodaje i servisiranja vozila do obezbeđivanja rezervnih delova, tehničkog pregleda i registracije vozila, AK Kompresor pruža svojim kupcima i korisnicima kompletnu. Sem toga, uspešno poslovanje meri se i brojem zadovoljnih klijenata, a dobar pokazatelj je činjenica da je AK Kompresor samo u toku prethodne godine prodala više od 3.000 automobila, te da je osam odsto vozila na teritoriji Srbije kupljeno upravo u ovoj auto kući.