Warning: Undefined variable $user in /home/epress/public_html/auto-info.rs/wp-content/themes/wp-autoinfo-v1/functions.php on line 126

Warning: Undefined variable $user in /home/epress/public_html/auto-info.rs/wp-content/themes/wp-autoinfo-v1/functions.php on line 126

U Nissan LF Auto centru jeftinije i do 6.000 evra

10.11.2020.

Nastavljajući s tradicijom da svakog petka koji nosi datum 13 kupcima novih Nissanovih vozila, delova i opreme i korisnicima servisnih usluga omogući znatne uštede, Nissan LF Auto centar i za 13. novembar priprema brojne pogodnosti.

„Jedanaesti put zaredom, i dalje jedini među prodavcima automobila u Srbiji, baš u danu za koji mnogi veruju da ne donosi sreću, kompletan asortiman vozila, delova i usluga nudimo po osetno povoljnijim cenama. Konkretno, popusti za vozila će iznositi, u zavisnosti od modela, od dve do šest hiljada evra (u dinarskoj protivvrednosti)“, kaže vlasnik i direktor LF Auto centra, Srđan Đelić.

„Za servisne usluge, dodatnu opremu i originalne rezervne delove popusti će iznositi i do 20 odsto u odnosu na redovne cenovnike, a pripremamo i neka (finansijski vredna) iznenađenja koja će svakako obradovati svakog ko se 13. novembra odluči na kupovinu proizvoda i usluga u Nissan LF Auto centru. Podrazumeva se da sve aktivnosti sprovodimo uz striktno poštovanje preporučenih mera za zaštitu od virusa korona, pa zato i ovog, drugog petka u 2020. s datumom 13 očekujemo veliko interesovanje novih i dosadašnjih vlasnika Nissanovih automobila“, dodaje gospodin Đelić.

Shodno tradiciji, u saradnji s bankama, lizing i osiguravajućim partnerima, pripremljeni su i posebni uslovi finansiranja s niskim kamatnim stopama i smanjenim troškovima obrade kao i popusti za kasko osiguranje. U Nissan LF Auto centru podsećaju da će 13. novembra specijalne cene važiti za vozila s lagera, ali za i ona koja se tog dana poruče.

Za one koji ne uspeju da iskoriste pogodnosti srećnog petka – 13. novembra, organizator jedinstvene promotivne prodaje vozila i usluga najavljuje da bi sledeća prilika mogla da bude tek 13. avgusta 2021.