U AK Kole u Zemunu specijalna ponuda za novi Jeep Compass

09.06.2021.

Novi Jeep Compass je stigao nedavno na srpsko tržište i brzo stekao prednost nad konkurentima činjenicom da se isporučuje odmah po uplati. To se odnosi na verziju s bogatim, Limited paketom opreme, 1.3-litarskim benzinskim motorom od 150 KS, koji ispunjava stroge Euro 6 D final norme i šestostepenim automatskim menjačem.

Ovaj automobil, s cenom od 24.990 evra sa PDV-om (u dinarskoj protivvrednosti), trenutno je na specijalnoj ponudi, a u Auto kući Kole iz Zemuna najbrži kupci mogu odabrati i boju među vozilima koja se nalaze na lageru. U ponudi su automobili u techno green metallic, solid black, carbon black metallic, granit grey, blue sade i alpine white bojama.

Inače, paket opreme Limited, između ostalog, sadrži dvozonski automatski klima-uređaj, radio s Uconnect sistemom, multimedijalni ekran od 10,1 inča, adaptivni aktivni tempomat, električne podizače prozora, vazdušne jastuke za vozača i suvozača, bočne vazdušne jastuke, vazdušne zavese napred i pozadi, bezbednosne sisteme ESP, TCS, HSA (pomoć pri kretanju uzbrdo), BSC (sistem stabilnosti pri kočenju), aktivni senzor promene trake, senzor detektovanja umora vozača, kompletna prednja svetala u LED tehnologiji, elektro podesive retrovizore sa grejačima i elektro preklapanjem, aluminjumske naplatke od 18“…

Kupovina se može obaviti gotovinskom uplatom, ali i na kredit ili lizing. Primera radi, ako se vozilo nabavlja na sedmogodišnji kredit, koji odobrava Credit Agricole banka, uz učešće od 7.470 evra, mesečni iznos rate je 242,53 evra (naravno, u dinarskoj protivvrednosti).

Inače, o popularnosti ovog modela svedoči podatak da od svih prodatih Jeep automobila u Evropi, Compass ima udeo od čak 40 odsto. U prva četiri meseca ove godine Jeep je, prema podacima ACEA (European Automobile Manufacturers Association), na tržištima Evropske unije prodao skoro 45.000 primeraka svih modela, što je čak 72 odsto više nego lane.

Podsećamo da u Auto kući Kole do 14.6.2021. traje prodajna manifestacija „Nedelja čuda“, tokom koje se Fiatovi automobili mogu kupiti uz osetnu uštedu. Recimo, 500L Cross je jeftiniji za 1.610 evra u odnosu na zvaničnu cenu, Tipo HB 1.4 City Life – promo za 5.670, Fiat 500 1.0 BSG Hybrid Connect za 4.510, dok je cena modela 500X 1.0 GSE T3 niža za neverovatnih 8.010 evra. AK Kole nalazi se u Zemunu, u ulici Cara Dušana 209.