Jeep Renegade za pravna lica za 978 evra

13.07.2021.

Novi Jeep Renegade, bez sumnje, jedan je od najpopularnijih modela ovog brenda, a u prilog tome svedoči i podatak da je spisak naručenih primeraka u Srbiji sve duži, uprkos činjenici da se na isporuku mora malo sačekati. U Auto kući Kole iz Zemuna za najbržeg kupca ipak imaju primerak odmah spreman za isporuku – reč je o verziji sa motorom 1.3 TB DDCT od 150 KS u Jetset Blue boji i s Limited paketom opreme.

U narednom periodu pristiže izvesna količina Renegade sa pomenutim motorom u Glacier, Jetset Blue i Graphite Grey boji, ali je moguće naručiti ovaj automobil i u drugim bojama i sa nešto slabijim motorom 1.0 T3 od 120 KS uz paket opreme Limited. Ovaj, svakako najtraženiji paket, između ostalog sadrži automatski dvozonski klima-uređaj, ABS, ESC, TCS (sistem protiv proklizavanja pogonskih točkova), sigurnosni sistem za sprečavanje sudara (asistencija radarom), senzor promene trake, prednje i bočne vazdušne jastuke + vazdušne zavese napred i pozadi, adaptivni tempomat, Start&Stop sistem, 7-inčni radio sa Carplay/Android, 7-inčni TFT putni računar, elektro podesive retrovizore u boji vozila sa funkcijom odmrzavanja, aluminijumske naplatke od 17 inča, ambijentalno unutrašnje osvetljenje, USB za drugi red sedišta…

Cene verzija iz Jeep Renegade ponude, zavisno od motora i paketa opreme, kreću od 16.190 evra sa PDV-om (u dinarskoj protivvrednosti) za 1.0 motor sa Sport paketom opreme.

Podsećamo da odnedavno pravna lica i preduzetnici imaju priliku da nabave Jeep Renegade 1.0 MT uz početno ulaganje od svega 978 evra i ratu od 316 evra. Automobil se otplaćuje u 49 mesečnih rata, s tim da je poslednja 30 odsto vrednosti vozila. Početna investicija u verziju 1.3 DDCT je 988 evra, a rata 350, dok je za najsnažniji 1.6 MT neophodno 1.036 evra uz mesečnu ratu od 368 evra. Garancija je četiri godine ili 120.000 pređenih kilometara. U ponudu su uključena i četiri redovna servisa, kao i kasko godišnje osiguranje. Više informacija može se dobiti u AK Kole, Cara Dušana 209, Zemun.