Ekskluzivna ponuda atraktivnih polovnjaka u AK Kole

19.08.2021.

U ogromnoj ponudi polovnih automobila, s vremena na vreme, “ispliva” i neka, po svemu, posebna. Ovog puta stiže iz zemunske Auto kuće-Kole: Mini Cooper S Paceman All4 (184 KS), proizveden 2013. godine, sa svega 50.000 pređenih kilometara, registrovan do maja 2022. nudi se za 14.990 evra (u dinarskoj protivvrednosti).

Automobil je kupljen u Srbiji (od ovlašćenog uvoznika i servisera Delta Motors), imao je samo jednog vlasnika, poseduje uredno overenu servisnu knjižicu, dva ključa, alarm, tempomat, kožom presvučeni upravljač sa multifunkcijama, sportska sedišta sa prirodnom kožom od kojih su prednja sa grejačima, šiber-panorama krov, multimedijski sistem, automatski menjač (sa sport modom), USB-AUX utičnice, aluminijumske naplatke, parking senzore pozadi, alarm itd.

Kako najavljuju iz ove auto kuće, u ponudi će uskoro imati još jedan nesumnjivo zanimljiv automobil: Škodu Octaviu RS 2.0 DSG sa dizel motorom snage 135 kW/184 KS, proizvedenu 2015. godine. S obzirom da se ovakvi automobili brzo prodaju, preporuka je da se, u slučaju da postoji zainteresovanost, što pre kontaktira služba prodaje AK Kole.

Inače, u ovoj auto kući funkcioniše i sistem kupovine novih vozila po principu staro-za-novo. Poželjno je da polovno vozilo koje se nudi u zamenu za novo nije prešlo više od 150.000 kilometara, da nije starije od 10 godina, da je kupljeno u Srbiji i da je redovno održavano.

Prilikom preuzimanja polovnog vozila obavlja se detaljan tehnički pregled i procena stanja upravljačkih i operativnih komponenti automobila. Vlasnici koji su zainteresovani za zamenu svog polovnog automobila novim iz programa Fiat, preliminarni upit mogu poslati nakon popunjavanja osnovnih podataka o vozilu na sajtu akkole.rs/staro-za-novo/.