Rekonstruisana benzinska stanica LUKOIL Polom 1 

20.06.2022.

U susret novoj letnjoj sezoni, kompanija LUKOIL SRBIJA AD pustila je u rad rekonstruisanu benzinsku stanicu Polom 1 na novoizgrađenoj deonici Koridora 10 kod Vladičinog Hana, kako bi korisnicima omogućila moderno mesto za predah, snabdevanje gorivom i drugim vrstama robe i usluga, na jednom od važnijih panevropskih saobraćajnih koridora.

Rekonstruisanu benzinsku stanicu Polom 1 svečano je otvorio generalni direktor LUKOIL SRBIJA Denis Rjupin u prisustvu predstavnika lokalnih organa uprave i medija.

Puštajući u rad ovaj savremeni objekat, gospodin Rjupin je istakao: „Kompanija je investirala u rekonstrukciju objekta, jer potrošačima i putnicima želimo da, pored svog kvalitetnog goriva i drugih proizvoda, pružimo i visok nivo drugih usluga. Pri rekonstrukciji su poštovani svi savremeni evropski standardi i ekološki propisi. I ovde smo uložili znatna sredstva zato što na ovim prostorima radimo, živimo i želimo da razvijamo poslovanje kompanije LUKOIL SRBIJA. Zadovoljstvo mi je što će potrošači na ovoj benzinskoj stanici pronaći udobnost i pouzdani kvalitet, a zaposleni imati odlične uslove za rad“.

Povodom otvaranja rekonstruisanog objekta LUKOIL SRBIJA je organizovala akciju u okviru koje je prvih 100 potrošača koji su utočili gorivo ili kupili robu iz dopunskog asortimana, bez obzira na iznos, dobili i poklon po izboru – sprej za kokpit ili osveživač vazduha za unutrašnjost automobila.

Ova benzinska stanica potrošačima nudi visokokvalitetna goriva, među kojima su i brendirani ECTO derivati koji poseduju specifične odlike koje istovremeno omogućavaju čuvanje elemenata motora, veću efikasnost i ekonomičniju potrošnju. U prodavnici se potrošači mogu snabdeti robom široke potrošnje: od prehrane do auto-kozmetike i auto-delova, kao i LUKOIL motornim uljima garantovanog kvaliteta u originalnim pakovanjima. Novi restoran u okviru objekta pruža udobnost i kvalitetnu ponudu različitih prehrambenih proizvoda, osvežavajućih napitaka i čuvenu aromu kafe poznatog svetskog brenda Julius Meinl.

Izvor: LUKOIL Srbija, foto: LUKOIL Srbija